Quotes

Marcel Beekman, tenor
Door een fotosessie met Marco Borggreve [gespecialiseerd in portretten van klassieke musici] kwam ik in contact met Mark Stam en Music Arts; Marco kende het webdesign-werk van Mark reeds en heeft hem bij mij van harte aanbevolen toen ik aangaf om begin 2006 een eigen website te willen laten bouwen. Het resultaat is een representatieve, kleurrijke en zeer informatieve site geworden. Het contact met Mark was van het begin af aan heel constructief; hij luistert goed naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en staat open voor opbouwende kritiek om zodoende in goed overleg tot het gewenste resultaat te komen. Verder werkt hij snel, is technisch goed onderlegd en communiceert helder over hoe het verder moet als de site eenmaal gelanceerd is; in mijn geval hebben wij regelmatig overleg over up-dates en het valt mij op dat Mark Stam de gevraagde info altijd snel en consistent verwerkt in de bestaande pagina’s. Door deze prettige ervaring heb ik Mark Stam en zijn Music Arts inmiddels bij veel collega’s in het veld kunnen aanbevelen. Ik verwacht dat zijn bedrijf spoedig zal uitgroeien tot een bekend webdesign- en beheerbureau met als specialisatie de klassieke muziek en de mensen die in deze sector werken. Vooral de wetenschap dat hij zelf van klassieke muziek houdt en ook dat hij na lancering van de site beschikbaar blijft voor het beheer van de site is een aanrader voor iedereen die een dergelijk informatief visitekaartje wil laten maken. Mijn complimenten en veel succes voor de toekomst.
Marcel Beekman

Karel Boeschoten, violist
Mark Stam werd mij aanbevolen door leden van het Tecchler Trio.
Wetend hoe kritisch die zijn, nam ik vol vertrouwen contact op met Mark.
Hij maakte voor mij dan vervolgens een site waarin ik mij volledig kan terug herkennen.
Dat alle sites die hij maakt verschillend zijn laat zien dat hij op elke musicus persoonlijk ingaat en dit visueel kan omzetten.
Want daar gaat het tenslotte om: een site vertegenwoordigt ons als artiest naar de buitenwereld.
Wat ik ook zeer waardeer: Mark reageert heel snel op verzoeken en neemt die serieus.
Ik hoop nog vele jaren met hem te mogen samenwerken.
Karel Boeschoten, Zürich.

Ronald Brautigam, pianist
Mark Stam has been designing my websites for years, and it is obvious to anyone regularly visiting classical music sites that he does an exceptionally good job. His sites are always clear to navigate, pleasing to the eye and, most important, highly workable and easily kept up to date. Apart from that, he’s a driven software explorer who on many occasions has provided me with programmes and solutions that have made my computer life ridiculously carefree. I can’t wait to see what will happen in the next ten years!

Benjamin Engeli, pianist
Mark Stam has been the ideal partner for building our website! He has great abilities in designing websites for musicians, and he was also very helpful with many different suggestions when we didn’t know what to prefer. The handling of the site is easy, and we can update texts when- and wherever we want. Also, Mark is very fast with changing things on the site or solving problems. Above all, you get everything for a reasonable price. We can only highly reccommend him!

Liza Ferschtman, violinist
Mark is the ideal website creator and host an artist or musician can wish for!
He knows what is requiered from a site: good overwiew, easy handling, beautiful design, he does it all!
Any changes you wish for or updates; he adapts them within 24h and you can turn to him without hesitation for any silly question, as often happens to me…
I have recommended him to many of my collegues and will continue to do so!

Isabelle van Keulen, violinist
Vele jaren lang heb ik me verzet tegen het idee van het hebben van een eigen website, om de reden dat ik alle sites die ik tegen kwam van collegae zo schreeuwend en smakeloos ontworpen vond. Toen ik het daar eens met mijn muzikale duo-partner Ronald Brautigam over had, tijdens een lange auto-rit, raadde hij mij aan eens op zijn site te kijken, en was ik vanaf het eerste moment verkocht met het idee dat een website ook prachtig kan zijn, zonder al te commercieel te ‘lijken’…! Ronald bracht mij toen in contact met Mark, en nu de website bijna klaar is kan ik alleen maar zeggen dat mijn stoutste verwachtingen overtroffen zijn, ook door de inspraak die ik bij het ontwerpen heb gehad. Van achtergrondkleur tot lettertype was alles bespreekbaar, en ik kan nu met trots zeggen dat ook ik een website heb, en wat voor een!

Timora Rosler, cellist
Mark Stam is an exceptional web designer! He is highly artistic, original, open and above all professional.
He only feels that his work is complete, when you are fully happy!

Christianne Stotijn, mezzo soprano:
Toen ik van verscheidene musici en vrienden het advies kreeg om Mark Stam te vragen voor het maken van een website en ik van enkele musicanten de website had bekeken die Mark Stam gebouwd heeft, was het voor mij duidelijk: dat wil ik ook! Het bleek een geweldige keuze met name door de prettige samenwerking waarin Mark continu open staat voor nieuwe ideëen en veranderingen. Bovendien ben ik erg onder de indruk van de manier waarop Mark zijn eigen stijl van websites bouwen combineert met de persoonlijke kanten van degene voor wie hij de site maakt. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan het algehele ontwerp, de vorm en de kleurkeuze. Mark Stam hanteert een bijzonder aangename werkwijze die voorspoedig en zeer nauwkeurig verloopt en een ieder aan te raden is.

Quirine Viersen, cellist
For me Mark Stam is an artist of high class,he has the fantasy and openess for all new ideas and wishes,but keeps his own energetic and beautiful personality!!
Wonderful to work with, just being himself, bright but modest!!